Visning av Push för medlemmar!

Banner dokumentären Push
Malmö mot Diskriminering bjuder, i samarbete med Röda Korset i Malmö och ARF/Filmcentrum Syd, in sina medlemsföreningar till visning av den aktuella dokumentärfilmen Push den 5 november kl 18.00-20.20 på Biograf Panora (Friisgatan 19 i Malmö).
I dokumentären PUSH följer regissören Fredrik Gertten FN:s rapportör i bostadsfrågor, Leilani Farha, i hennes arbete när hon undersöker vad som händer på den globala bostadsmarknaden. I filmen intervjuas till exempel sociologiprofessorn Saskia Sassen, nationalekonomen Joseph Stiglitz och författaren Roberto Saviano. Mer information om filmen hittar ni på filmens hemsida: http://www.pushthefilm.com
 
Efter filmen kommer bland annat MmD och Röda Korset i Malmö kommentera filmen och berätta om sin verksamhet som berör bostadsfrågan.

Visningen är gratis för MmDs medlemsföreningar.

ANMÄL DIG HÄR