Missa inte Antirasistiska filmdagar (ARF) 15-23 november 2012

FilmCentrum Syd / ARF – Film och Kultur för Mänskliga Rättigheter och Folkets Bio Malmö presenterar i år ett av de vassaste och mest omfattande program för allmänheten i ARFs 19-åriga historia, vid sidan om det traditionella programmet för skolor på dagtid. Årets tema SOCIAL ORÄTTVISA går som en tråd genom det brokiga programmet, som även inklud- erar ARF GOES GYPSY – en Romsk Filmfestival i samarbete med Romska Kulturcentret i Malmö, då det i år är 500 år sedan romerna kom till Sverige. Den Romska Filmfestivalen landar sedan i Lund 9 – 10/12.

Vi tror på mångfald, delaktighet och samarbeten och ARF landar under perioden på Kirse- bergsteatern, Inkonst, Garaget, Bricks (Tegelhuset), Doc Lounge på Babel, Fryshuset och de flesta föreställningar har fri entré för att öka tillgängligheten.

Vi drar igång på Kirsebergsteatern den 15/11, fortsätter med en färgsprakande invigning och fest på Inkonst den 16/11 och avslutar med ett panelsamtal på Inkonst den 22/11, innan vi drar till Moriskan och avslutar den romska kulturveckan den 23/11 med ännu en fest.

Specifik information om tider, platser, entréavgifter finner ni under respektive programpunkt.

För ytterligare information: www.arfarf.se | info@arfarf.se www.panora.nu | info@panora.nu

För mer information och det magnifika programmet, se nedan:

ARFgoesGypsy

VARMT VÄLKOMNA!!