Vikarierande utbildningsansvarig

Nu är processen för att rekrytera en vikarierande utbildningsansvarig över och igår började Jay Seipel här hos oss på MmD. Såhär skriver Jay själv om sig själv och om att börja på MmD:

 

”Jag känner mig väldigt glad och lite stolt över att vara del av MmD:s team! Tidigare har jag jobbat mycket med kulturella arrangemang, mest biograf och filmvisningar, alltid med fokus på sociala frågor, och engagerat mig i olika föreningar med så olikartade intressen som queera migranter, kollektiv boende och ekonomiska livsmedel. Innan jag flyttade till Sverige har jag läst genusvetenskap, feministisk och queer teori. För mig handlar diskriminering aldrig om enstaka frågor men är alltid intersektionell. Jag ser mycket fram emot att träffa alla medlemsföreningar, lära mig mer om anti-diskrimineringsarbete och satsa på att engagera mig i MmDs utbildningar.”

 

Om ni önskar komma i kontakt med Jay, så finns hennes kontaktuppgifter på personalsidan.